1. Home
  2. Vergoedingen
  3. Inloophuizen voor ex kankerpatienten

Vergoeding inloophuizen voor (ex) kankerpatiƫnten

Wat krijgt u vergoed voor de geestelijk maatschappelijke zorg die het inloophuis voor (ex-) kankerpatiƫnten levert? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijgt u vergoed?

Bent u (ex-)kankerpatiënt? Dan krijgt u (en uw eventuele partner en gezinsleden) een vergoeding voor maximaal 12 maanden geestelijk maatschappelijke zorg in een inloophuis voor (ex-)kankerpatiënten.

Zijn uw partner en gezinsleden zelf verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg? Dan komen de kosten voor vergoeding in aanmerking onder hun eigen aanvullende verzekering. Zijn uw partner en gezinsleden niet verzekerd voor geestelijk maatschappelijke zorg of niet verzekerd bij CZ? Dan komen kosten voor vergoeding in aanmerking onder de aanvullende verzekering van uzelf.

Eigen bijdrage

U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Eigen risico

U hoeft geen eigen risico te betalen.

Waar kunt u terecht?

U kunt terecht bij de door ons erkende inloophuizen. Dit zijn de inloophuizen die aangesloten zijn bij Stichting IPSO.

U kunt een inloophuis zonder verplichtingen altijd bezoeken om een praatje te maken met de aanwezige gastheren/vrouwen. Er is informatie voorhanden en er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Hebt u vragen over kanker? Neem dan contact op met CZ Zorgadvies oncologie via telefoonnummer (013) 594 91 10. Onze medewerkers kunnen u informeren over op welke vergoedingen u recht op hebt en waar u de beste zorg kunt vinden.

We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk uw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden, vergoedingsoverzichten en reglementen.

Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vindt u op Mijn CZ.

CZ Zorgteam

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.