1. Home
  2. Vergoedingen
  3. Kanker bij kinderen hulp behandeling

Vergoeding hulp bij de behandeling van kanker bij kinderen

Wat krijgt u vergoed voor hulp bij de behandeling van kanker bij kinderen? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen.

Wat krijgt u vergoed?

Hulp bij de behandeling van kanker bij kinderen vergoeden wij uit de basisverzekering. De vergoeding krijgt u als u naar de Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) gaat. Zij richten zich op alle vormen van kanker bij kinderen. Samen met kinderoncologen en andere professionals proberen zij de best beschikbare behandeling aan te bieden aan het kind en zijn ouders.

U krijgt deze vergoeding als u naar een zorgverlener gaat waarmee afspraken zijn gemaakt over kwaliteit en prijzen. Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgverlener? Dan krijgt u misschien niet alles vergoed. Lees meer over de vergoeding van gecontracteerde en niet-gecontracteerde zorg.

Eigen bijdrage

U hoeft geen wettelijke eigen bijdrage te betalen.

Eigen risico

U hoeft geen eigen risico te betalen.

Waar kunt u terecht?

Wilt u weten wat de Stichting Kinderoncologie Nederland (SKION) voor u kan doen? Kijk op www.skion.nl.

Hebt u vragen over kanker? Neem dan contact op met CZ Zorgadvies oncologie via telefoonnummer (013) 594 91 10. Onze medewerkers kunnen u bijvoorbeeld vertellen op welke vergoedingen u recht hebt en waar u de beste zorg kunt vinden.

We vermelden op onze website zo zorgvuldig mogelijk onze vergoedingen en voorwaarden. Maar of we uiteindelijk uw zorg vergoeden en voor welk bedrag, hangt af van de officiële polisvoorwaarden, vergoedingsoverzichten en reglementen.

Bent u op zoek naar de vergoedingen en voorwaarden van voorgaande jaren? Die vindt u op Mijn CZ.

CZ Zorgteam

U kunt bij het CZ Zorgteam terecht voor uitleg over regelingen, voor ondersteuning of voor vragen die met uw persoonlijke situatie te maken hebben.